Alleen echte Zippo's™

Zippo Abyss

4.5/5
(28 stemmen)

De Zippo Abyss dankt zijn naam aan de intense kleur. Het is een prachtig en diep (donker) paars waar men echt even naar blijft kijken, omdat het simpelweg een prachtige en rustgevende kleur is. Hiermee trekt u direct de aandacht. Het is een benzine aansteker waar u uitermate veel plezier aan zult beleven.

Donker paars (Abyss): een intense kleur

Het is echt een mooie kleur die op onverklaarbare wijze boven de andere kleuren uit weet te steken. Het grote voordeel van dit paars gekleurde model is dat hij er voor zowel mannen als vrouwen is. In onze uitgebreide collectie hebben we namelijk meerdere Zippo Abyss modellen, waaronder de normale donkerpaarse Zippo, en natuurlijk ook een kleine (slim) versie. Daarbij zijn deze twee Zippo's ook nog eens verkrijgbaar met het welbekende en enige echte Zippo© logo erop gedrukt.

De slim storm benzineaanstekers van Zippo zijn modellen voor dames. Een wat meer afgeslankte en slanke aansteker die net dat beetje meer elegantie met zich meebrengt, zonder de robuuste, karakteristieke uitstraling van het merk te verliezen. Het zijn dan ook erg gewilde modellen. De paarse kleur is een kleur die dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. De Abyss is neutraal, maar zodra een man het model heeft vindt men het echt bij heren passen en zodra een vrouw het model heeft weer andersom. Waar dit aan ligt dat weten we niet precies, maar daardoor is het voor ons wel duidelijk dat deze prachtig intense paarse Zippo aanstekers bij iedereen past.

Zippo Abyss: elegant door eenvoud

Wat de Zippo Abyss zo elegant maakt is de eenvoud van deze aansteker. Puur door de prachtige paarse kleur en op sommige modellen zelfs het logo van Zippo, wordt het juist een bijzondere aansteker dat het aanschaffen meer dan waard is. Als u niet van allerlei gravures en dergelijke houdt maar wel van een intens en glanzend paarse kleur, dan is deze benzine aansteker echt iets voor u.

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Daarna is het een kwestie van betalen en wij zorgen voor de rest. Het product zal snel bij u in huis zijn. Een mooie Zippo aansteker om te gebruiken, of aan uw collectie toe te voegen. De Zippo Abyss wordt met handleiding en keurig verpakt verzonden, zoals u dat van ons bent gewend. Ook voor andere modellen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u gerust eens rond bij de Zippo's per collectie om een prachtig model te kiezen die net als deze Abyss precies bij u past.

4 resultaten
Sorteren:
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
Weergeven 1 - 4 van in totaal 4
Livechat