Alleen echte Zippo's™

Zippo Black Ice®

4.7/5
(22 stemmen)

De Zippo Black Ice heeft een bijzondere zwarte kleur die men ook wel zwart ijs zou kunnen noemen. De uitstraling van deze aansteker is dan ook bijzonder koel. De waardering die deze intense kleur uit weet te stralen is nagenoeg ongekend. Men heeft het wel vaker over de prachtige kleuren als het over Zippo benzineaanstekers gaat, maar dit is één van die kleuren die er echt ver bovenuit weet te steken. Het is de kalmte van deze kleur die gelijk een bepaalde klasse uitstraalt. En natuurlijk hebben alle Zippo’s die klasse wel, maar het exclusieve ijs zwart zorgt bij de black ice stormaansteker toch voor iets extra's.

Black Ice Zippo voor heren en dames

Het is een Zippo aansteker die zowel in een model voor heren als een model voor dames is uitgebracht. De kleinere Black Ice is net een beetje minder breed maar heeft net zoveel uitstraling als de mannelijke editie. En hoewel er niet uitzonderlijk veel soorten van dit type Zippo zijn is er soms toch erg veel vraag naar. Het kan dan ook maar net zo zijn dat een wat simpelere uitvoering juist hetgeen waar men naar op zoek is. En daar is ook helemaal niets mis mee. Tussen alle gravures en emblemen en afbeeldingen door is het voor sommige liefhebbers en kenners een goede afwisseling. Het maakt op zich ook niet veel uit, want elke Zippo die u aanschaft heeft toch wel iets bijzonders en is gemaakt met grote zorg.

Zwarte Zippo (Ice) kopen met extra korting

Het is ook goed mogelijk om de zwarte Black Ice Zippo met meerdere artikelen aan te schaffen, zoals orginele Zippo benzine, vuurstenen en lonten. Op deze wijze heeft u direct een totaalpakket in huis en daarbij krijgt u ook nog een leuke korting op deze product combinaties. Want waarom zou u alles nog apart gaan bestellen, terwijl u gewoon een geheel pakket kunt samenstellen om direct met deze mooie zwarte Zippo benzine aansteker uw sigaret of sigaar aan te steken? Als u niet weet hoe u de Zippo moet vullen, dan is dat geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijke en Nederlandse handleiding krijgt meegestuurd zodat u precies weet hoe u de Zippo aansteker moet gebruiken en onderhouden.

Jarenlang plezier van uw Zippo

U zult er jarenlang plezier aan beleven. Niet alleen met de Black Ice® Zippo, maar ook met alle andere benzine Zippo's die wij voor u klaar hebben staan. U kunt ze allemaal op uw gemak online bekijken om u vervolgens over de lage prijzen te verbazen. Nergens anders vindt u originele Zippo's voor zulke goede prijzen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles perfect en snel bij u zal worden afgeleverd. We zijn dan ook zeer trots op dit mooie product en willen dat u er optimaal en dus ook zo lang mogelijk plezier aan zult beleven. De Zippo Black Ice heeft dan weliswaar een basis design, maar door zijn mooie zwarte kleur is dat ook alles wat u nodig heeft om van de schoonheid te genieten.

9 resultaten
Sorteren:
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 63,95
Bestellen
(0)
€ 71,95
Bestellen
(0)
€ 71,95
Bestellen
(1)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
Weergeven 1 - 9 van in totaal 9
Livechat