100% echte Zippo's™

Filteren

 • Prijs
  - €
 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Design
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
  0
 • Type
  0

Bob Marley™ Zippo's

4.7/5
(16 stemmen)

Bob Marley, een zeer grote legende in de reggae wereld, wordt vanaf nu ook op de Zippo benzine aanstekers van onze webshop afgebeeld. Het is mooi om deze legende op een legendarische aansteker te zien afgebeeld worden. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Meerdere prachtige afbeeldingen met de enige echte Reggae-kleuren worden op de klassieke Zippo aansteker weergegeven. Doordat er door Zippo Nederland is gekozen voor een zwarte achtergrond komt Bob Marley in combinatie met de mooie kleuren veel beter tot zijn recht.

Wat ons betreft zijn deze storm aanstekers een echte aanrader om aan reggae muziek fans te geven, of gewoon om aan uw eigen collectie toe te voegen. De Zippo heeft, zoals elke, een hoogte van 5,6 centimeter en een breedte van 3,5 centimeter en weegt een 75 tot 100 gram. Handig om mee te nemen door zijn gemakkelijke vormen, zonder dat deze u in de weg zit. Op dit moment zijn twee verschillende soorten Bob Marley Zippo’s verkrijgbaar en stuk voor stuk zijn ze voorzien van de allerbeste afbeeldingen. Zo kunt u kiezen tussen de Zippo met regenboogkleuren met daarop het gezicht van Bob Marley en de Zippo met een silhouet van Bob Marley. Welke keuze u uiteindelijk ook zult maken, het zijn allebei aanstekers van alleen dé beste kwaliteit, zoals u ze alleen bij onze webshop aan zult treffen. Wij brengen hoogstaande kwaliteit en scherpe prijzen perfect samen.

Benzineaansteker met zingende Bob MarleyReggae-kleuren zippo met Bob MarleyBuffalo Soldier Bob Marley aansteker

Alle getoonde benzine aanstekers op deze pagina vallen onder het merk recht van Bob Marley™ en Hoop Road Music Ltd. Elke Zippo™ die u bij ons koopt, komt met een licentie document dat aangeeft dat u een officieel Bob Marley product heeft gekocht in samenwerking met de Zippo Nederland en hun goedgekeurde verkopers.

3 resultaten
Sorteer op:
(0)
€ 38,95
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen