100% echte Zippo's™

Filteren

 • Prijs
  - €
 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
 • Design
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
 • Type
  0

Jack Daniel's™ Zippo's

4.8/5
(56 stemmen)

Jack Daniels op een Zippo aansteker. Het is een mooie vintage combinatie die naar onze mening goed tot zijn recht komt. Op onze webshop vind je een behoorlijk groot assortiment benzineaanstekers met het Jack Daniels logo. Zo is er een prachtige en veel verkochte Zippo met een bronsen Jack Daniel's Tennessee whiskey label. Een prachtig embleem op een gepolijste Zippo. En zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen. U ziet hen stuk voor stuk hieronder staan. Voorzien van zeer mooie, gedetailleerde emblemen en heldere, duidelijke prints van hoge kwaliteit. Jack Daniels is een bekend Amerikaans whisky merk dat door veel echte liefhebbers wordt gedronken.

Door de bekendheid van deze whisky samen te voegen met een Zippo aansteker, krijgt u een heus collectors item. En dat altijd weer voor een scherpe prijs. En u kunt het product ook nog eens snel in huis hebben. Want bestelt u de Zippo op een werkdag, dan wordt deze u binnen 24 uur toegestuurd. Stelt u het zich eens voor. Na een lange dag even heerlijk tot rust komen met een glas ack Daniels whisky en een sigaar, die u met uw nieuwe Zippo benzine aansteker aansteekt. Dit alles terwijl u kunt genieten van het mooie Jack Daniels embleem dat op de aansteker staat afgebeeld en natuurlijk de welbekende en veel gepreesde Zippo storm kwaliteit.

Jack Daniels logo met originele whiskey flesZippo met 3d embleem van het Jack Daniel's logo Jack Daniels old no7 brand logo stempelZwart met witte benzineaansteker met Old no7 brand print

Jack Daniel's™ en Old No.7™ zijn geregistreerde handelsmerken die onder licentie worden gemaakt door Zippo. Jullie vrienden van Jack Daniels herinneren jullie eraan om verantwoordelijk om te gaan met drank, die tevens alleen te koop is aan personen ouder dan 18 jaar. Let u er goed op dat u alleen echte Zippo’s koopt. Deze worden altijd geleverd met een document (PDF) dat de echtheid van alle Zippo aanstekers kenmerkt.

9 resultaten
Sorteer op:
(2)
€ 68,95
Bestellen
(0)
€ 59,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 97,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(1)
€ 59,95
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen