100% echte Zippo's™

Filteren

 • Prijs
  - €
 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Type
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
 • Design
  0
  0

Playboy™ Zippo's

4.6/5
(87 stemmen)

Vooral de heren onder ons kennen het merk Playboy wel. Het erotische magazine heeft de welbekende Playboy bunny als symbool en wordt overal ter wereld herkend. Tot op de dag van vandaag weet men precies over welk konijn men het heeft en wordt het ook onherroepelijk met de Playboy Zippo's in verband gebracht. Het zwarte konijn met zwart strikje om is nu niet alleen op het magazine, maar ook op de Amerikaanse Zippo aanstekers te bewonderen. En we zouden geen echte Zippo fans zijn als wij deze exemplaren niet aan zouden bieden.

Geheel passend bij het merk Playboy wordt het bijzondere logo dan ook in veel stijl op deze Zippo aanstekers weergegeven. Emblemen, gravures en (3D) prints van bijzonder hoge kwaliteit worden hier afgebeeld. Playboy artikelen zijn een heus verzamelobject. Menig verzamelaar kijkt hier dan ook zijn ogen uit. Op deze prachtige benzine aanstekers kunt u direct zien dat er heel erg veel aandacht aan details besteed is. Alleen zo willen we Zippo aanstekers aanbieden. Hoogstaande kwaliteit en niks minder. We zijn dan ook niet voor niets dé expert op het gebied van Zippo’s. U kunt de aanstekers goed bekijken door op de foto van het product te klikken, zodat de kwaliteit eens te meer duidelijk wordt. Mooie Zippo’s met het Playboy logo voor een nog veel mooiere prijs.

Armor zippo van Playboy met Diamand oog in playbunnyTrade mark playboy logo met de tekst 'Entertainment for men'Chrome zippo met zilvere amerikaanse vlag en zes playboy konijnenFusion kleurige zippo met zwarte playbunny en bronze details

Playboy™ en het 'Bunny' konijnenhoofd zijn geregistreerde handelsmerken van Playboy Enterprise International Inc. en vallen onder de licentie van de Zippo Manufacturing Company. Bij elke echte PlayBoy Zippo krijgt u een document, die achter de aansteker te vinden is, dat aantoont dat u een echt exemplaar heeft gekocht. Bij ons en andere officiële Nederlandse retailers, kunt u er natuurlijk van op aan dat u een echte Zippo koopt.

7 resultaten
Sorteer op:
(0)
€ 46,95 € 43,60
Bestellen
(0)
€ 50,95
Bestellen
(0)
€ 93,45
Bestellen
(0)
€ 39,95
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 50,95
Bestellen