100% echte Zippo's™

Filteren

 • Prijs
  - €
 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Design
  0
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
  0
 • Type
  0

Rolling Stones™ Zippo's

4.5/5
(35 stemmen)

Bent u op zoek naar een Rolling Stones Zippo aansteker? Zoek dan niet verder. Want hieronder vindt u niet alleen de allerbeste benzine aanstekers die er te vinden zijn, maar ook ziet u direct dat het logo van de Rolling Stones er fraai op wordt afgebeeld. De karakteristieke lippen met uitgestoken tong zijn direct herkenbaar. Ze komen dan ook al op bijzonder veel producten voor. En nu dus ook op Zippo aanstekers. Maar naast de lippen met uitgestoken tong vindt u bijvoorbeeld ook het ontwerp van het Rolling Stones album "Miss You".

Wat dat betreft zijn dit dus echt Zippo aanstekers voor de ware fans en heuse verzamelaars van de Stones. Misschien kent u iemand die gek is op de Rolling Stones? Dan is dit een erg leuk cadeau om die persoon mee te verrassen. Misschien bent u zelf wel een enorme fan. Wat houdt u dan nog tegen? Ook voor niet-rokers is dit een geweldig fraaie Zippo om aan te schaffen, al is het maar om uw collectie uit te breiden. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. Die is namelijk heel erg scherp. Klinkt een Rolling Stones Zippo aansteker u als muziek in de oren? Bestel hem dan vandaag nog. Als het een werkdag is dan heeft u al helemaal geluk. Want bestelt u de stormaansteker op een werkdag, dan word deze binnen 24 uur naar u toegestuurd.

Chrome zippo met de legendarische rode lippen en uitstekende tongZippo met de kleuren zwart en rood samen met 'De Stones' logoRolling Stones aansteker met de tekst 'Rock 'n roll but i like it'Zippo Tattoo You van the Rolling Stones

De Rolling Stones™ (ook wel ‘de Stones’ genoemd) zijn handelsmerken van Musidor B.V. en worden onder een officiële licentie uitgebracht door Bravado Merchandising. In samenwerking met Zippo nu ook verkrijgbaar met meerdere afbeeldingen van de welbekende band De Rolling Stones. Met elke echte Zippo mag u een document verwachten die de echtheid aantoont. Op deze pagina vindt u een voorbeeld van dit licentie document.

5 resultaten
Sorteer op:
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 50,95
Bestellen
(1)
€ 50,95
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen