100% echte Zippo's™

Filteren

 • Prijs
  - €
 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
  0
 • Design
  0
  0
 • Type
  0

Sons of Anarchy™ Zippo's

4.7/5
(63 stemmen)

Sons of Anarchy is een heel erg populaire serie op TV. Er zijn dan ook erg veel fans van deze serie over motoren en motorbendes. Daarom zijn wij dan ook erg trots om u deze Sons of Anarchy Zippo aanstekers aan te kunnen bieden. Prachtige SOA gravures en samcro prints zijn met uitermate veel zorg en detail op de Zippo’s afgebeeld. De bekende bijnaam voor de Sons of Anarchy is Sam Crow, wat men ook wel SAMCRO noemt, gebaseerd op de naam "Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original". En dat is dan ook op de afbeeldingen en gravures met regelmaat terug te vinden. Iconische herinneringen aan de populaire serie op uw Zippo aansteker dus.

Als u een echt grote fan van de serie over de beruchte motorclub Sons of Anarchy bent, dan zijn deze Zippo benzine aanstekers natuurlijk producten waar u niet zomaar voorbij kunt klikken of scollen. Iedere fan wil dit in zijn of haar verzameling hebben. Er is dan ook meer dan genoeg om uit te kiezen. Ook als u geen fan bent kunt u de stoere ontwerpen ongetwijfeld waarderen. Vooral omdat er zoveel zorg in heeft gezeten om ze op die wijze op de kwalitatief hoogstaande Zippo's te plaatsen. U kunt ze gerust bestellen, want wij geven u 30 dagen om het product te testen. Bevalt de Zippo u niet, dan kunt u hem onder gedoe binnen deze periode terugsturen.

Rood Sons of Anarchy logo op witte zippoBenzine aansteker met doodskop print en SoA logoZwarte zippo met witte skull en Samcro als tekstZippo met Sons of Anarchy logo en een doorlopend patroon van het logoZippo aansteker met samcro logo en een doodshoofd samen met een raaf

Alle hier getoonde Sons of Anarchy™ Zippo's vallen onder het merkrecht van 20th Century Fox en Bluebush Productions LLC. Deze benzine aanstekers zijn altijd te herkennen aan de bijgeleverde documentatie. Natuurlijk verkopen we alleen originele Zippo’s en daarom kunt u dan ook bij elke Sons of Anarchy Zippo een document verwachten die de echtheid aantoont. Op deze pagina kunt u een voorbeeld hiervan downloaden (PDF).

8 resultaten
Sorteer op:
(0)
€ 42,45 € 39,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 50,95 € 47,35
Bestellen
(0)
€ 55,45
Bestellen
(0)
€ 39,95
Bestellen
(0)
€ 55,45
Bestellen
(0)
€ 50,95
Bestellen
(0)
€ 50,95
Bestellen