Alleen echte Zippo's™

Zippo American

4.8/5
(13 stemmen)

Het merk Zippo© werd in 1932 in Bradford Pennsylvania te Amerika opgericht door George G. Blaisdell. Het is dan ook een typisch Amerikaans product en daar is het merk dan ook erg trots op. We weten dat maar al te goed en daarom hebben we hier de Zippo American storm aanstekers voor u online gezet. Deze collectie doet de naam 'Zippo©' dan ook zeker eer aan. Kijkt u maar eens naar alle fraaie benzine-aanstekers met United States of America (USA) als thema. Naast de rood met blauwe vlag staan er nog meer typisch Amerikaanse afbeeldingen op de aanstekers, zoals een elektrische gitaar van Fender©, de welbekende Amerikaanse zeearend, een echt retro Amerikaanse ster en uiteraard nog veel meer. Het zijn stuk voor stuk prachtige afbeeldingen en gravures. De Zippo American verzameling is er echt eentje om aan te schaffen. De ware liefhebbers van de Zippo benzine aansteker weet ook precies waarom. De traditie en waardering van dit geweldige merk leeft door dit soort prachtige producten voort.

Zippo toont eerbetoon aan Amerikaanse afkomst

Het merk Zippo© toont met deze serie een heus eerbetoon aan hun afkomst. Ze weten als geen ander hoe belangrijk dat is en daarom zijn deze afbeeldingen en gravures met grote zorg en uitermate veel oog voor detail tot stand gekomen. Neem als voorbeeld deze Amarikaanse Zippo. Een prachtige chromen en geborstelde stormaansteker met een zeer gedetailleerde gravure van de vlag van de Verenigde Staten van Amerika en de tekst 'Made in the the U.S.A'. Als u goed kijkt ziet u dat er heel veel aandacht en zorg aan het graveren besteed is. En met recht. Want nogmaals, Zippo is trots op zijn afkomst. Alle afbeeldingen, gravures en emblemen op de andere benzine aanstekers zijn met minimaal zoveel detail gemaakt. Dat maakt deze collectie dan ook zo enorm bijzonder en gewild bij de echte Zippo fans onder ons.

Breidt uw collectie uit met de American Zippo's

Uw eigen collectie zal nog vele malen mooier worden als u de Zippo American verzameling er aan toe zult voegen. Deze Amerikaanse aanstekers horen namelijk wel bij een echte Zippo collectie. Traditie en oorsprong is voor dit merk heel erg belangrijk, als liefhebber weet u dat waarschijnlijk maar al te goed. Wat goed is hoeft niet veranderd te worden en dat is ook precies wat Zippo ook niet doet. Het gegeven van deze klassieker onder de benzine aanstekers blijft hetzelfde. Het is het beste merk en is dit al sinds 1932. Dit zal ook altijd zo blijven, zodat de enige echte en herkenbare Zippo aansteker altijd zal blijven bestaan. Liefhebbers van hoogwaardige aanstekers weten precies waar ze moeten zijn om het beste van het beste aan te schaffen. Wij leveren u dat ook, maar dan veel goedkoper en met een zeer goede service. Komt u dus gerust even binnen en schenk uw aandacht aan de Zippo American. Een prachtige lijn die precies laat zien waar Zippo al jaren voor staat: Amerikaanse klasse en uitstekende kwaliteit.

10 resultaten
Sorteren:
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 55,45
Bestellen
(0)
€ 36,45
Bestellen
(0)
€ 36,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 50,95
Bestellen
(0)
€ 36,45
Bestellen
(0)
€ 55,45
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
Weergeven 1 - 10 van in totaal 10
Livechat