Zippo Crocodile

We mogen de Zippo Crocodile uitvoeringen toch wel met recht collectors items noemen. Deze waanzinnig mooie aanstekers zijn natuurlijk heel erg goed te gebruiken, het zijn en blijven natuurlijk Zippo’s. Maar het is overduidelijk een uitvoering die voor mensen die dit waanzinnig mooi merk verzamelen een lust voor het oog. Als u de uitvoeringen alleen al op de plaatjes bekijkt, dan kunt u dat niet ontkennen. De emblemen die op deze benzine aanstekers te bewonderen zijn, werden met een ongelooflijk oog voor detail geproduceerd. Het is overduidelijk te zien dat hier heel veel uren werk in hebben gezeten. En dat allemaal om u een tweetal Zippo’s te brengen waar uw mond haast van open zal slaan.

Prachtige krokodillen sieren op de Zippo

Het zijn dan ook prachtige krokodillen die op de Zippo’s staan. Ze sieren de aansteker ongelooflijk goed op. En dat is eigenlijk nog zeer zacht uitgedrukt. Want als u ziet hoe detaillistisch alles is gemaakt, dan weet u net als ons dat dit twee wonderbaarlijk mooie kunstwerken zijn. Het is haast jammer dat er maar twee soorten zijn gemaakt:

  • De Zippo met Crocodile Skin embleem
  • De Zippo met Crocodile 3D figuur
Zippo Crocodile skin

Zippo Crocodile skin

(0)
Tijdelijk uitverkocht
€ 84,95
Zippo Crocodile 3D figurine

Zippo Crocodile 3D figurine

(0)
Tijdelijk uitverkocht
€ 179,95
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Laten we de eerste eens goed bekijken. De Crocodile Skin uitvoering is zo realistisch, het is net of u daadwerkelijk recht in het oog van de krokodil aan het kijken bent. Maar in plaats van angstaanjagend werkt dit betoverend. U kunt er zo minutenlang naar kijken en steeds weer een ander detail zien. De kleur van deze Zippo is Black Ice met groen en het model aansteker is gepolijst. U kunt direct zien dat het een limited edition Zippo benzine aansteker is. En dat voor een prijs die werkelijk ongelooflijk is.

Unieke benzine aansteker in zijn soort

Zo’n aansteker van Zippo komt niet al te vaak voorbij. Deze editie is dus werkelijk uniek in zijn soort. Alle uitgaves van Zippo krijgen ontzettend veel aandacht, maar de limited editions net nog een beetje meer. Op die manier weet u zeker dat u ook waar voor uw geld krijgt. Wacht niet langer en bestel deze waanzinnige Zippo Crocodile zo snel mogelijk. Het is een bezit dat u echt in huis moet hebben en die niet in uw collectie mag missen. Een echt mooi exemplaar om ook weg te geven als cadeau aan iemand die gek op krokodillen is. En natuurlijk is het heel erg goed te begrijpen als u dit model voor u zelf wilt houden. Want zulke edities zijn zo uniek dat u die kans eigenlijk niet aan u voorbij kunt laten gaan.

Klanten beoordelen Zippobaas met een Gebaseerd op 86 beoordelingen bij WebwinkelKeur
9.3