100% echte Zippo's™

Filteren

 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Prijs
  - €
 • Design
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
 • Type
  0

Zippo Replica

4.8/5
(129 stemmen)
Een hand die een bronzen 1941 replica Zippo vasthoud

Nee, hier komt u geen nep Zippo™ aanstekers tegen, het zijn heuse Zippo's. Het mooie van deze benzine aanstekers is dat het replica's, of te wel kopieën, zijn van Zippo aanstekers uit oude tijden. Vergane glorie wordt weer tot leven geroepen. Deze Replica aanstekers komen rechtstreeks uit de beginjaren van het lange tijdperk van deze aansteker. Vandaag de dag zien we een hoop aanstekers met veel afbeeldingen, en ook met emblemen en allerlei gravures. Maar voorheen was dat wel anders. Er waren wel gravures, maar dan niet van bepaalde merken, logo's of bedrijven, maar gewoon puur als decoratie. Voornamelijk was de vormgeving anders, waaronder de hoes en het scharniersysteem. Met een Zippo Replica weet u voortaan zeker dat u in stijl naar buiten gaat en ook nog eens kan vertrouwen op de werking, zo werkt deze altijd en gaat de vlam zelfs niet uit in een storm. Ze noemen een Zippo dan ook niet voor niets dé beste storm benzine aansteker. Deze welbekende Replicatie™ collectie is daarmee geen uitzondering.

Oude Zippo tijden (weer) herleven

Een chrome Replica 1935 Zippo met een active vlam

En op die manier kunt u de oude Zippo tijden herleven. U ziet hieronder verschillende retro Zippo’s. Het zijn stuk voor stuk mooie aanstekers uit een misschien nog wel mooiere tijd. Een periode waar alles een heel stuk simpeler was. Deze aanstekers komen uiteraard met garantie, zoals u dat van ons en Zippo Nederland gewend bent. Het zijn zeer mooie en kwalitatief uitstekende producten waar u volop van kunt genieten. Wanneer u deze aanstekers in uw hand houdt, zal u direct iets opvallen. De kwaliteit van deze benzine aansteker is door de jaren heen uitermate goed gebleven, misschien zelfs wel beter geworden door de vele jaren ervaring. En dat is goed nieuws want de kwaliteit was in het verleden, net als nu, heel erg hoogstaand. Uiteraard zijn er vandaag de dag wel een paar dingetjes veranderd, maar dat is alleen omdat men een goed product graag perfect maakt. Dus feitelijk heeft u een prachtige vintage aansteker met alle gemakken van deze tijd, en natuurlijk bieden we u de Zippo Replicatie™ zeer goedkoop aan.

Een benzine aansteker om trots op te zijn

We zijn er dan ook heel erg trots op dat wij u deze ongelooflijk goede replica aanstekers aan kunnen bieden. We zijn net als u enorme fans van Zippo en zien een mooi product uit het verleden met plezier weer terugkomen. De zeer gedetailleerde gravures, waar heel veel zorg en liefde in is gaan zitten zijn erg herkenbaar. Als u de oudere Zippo's nog kent of een keer heeft vastgehouden dan weet u wat we bedoelen. Maak uw collectie dus gewoon compleet met deze elegante replica's zodat u met trots kunt kijken hoe Zippo door de jaren heen altijd een perfecte benzine aansteker tot stand heeft laten komen. Alleen bij ons vindt u zulke mooie exemplaren, voor zulke geweldige prijzen.

10 resultaten
Sorteren:
(1)
€ 46,95
Bestellen