100% echte Zippo's™

Filteren

 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Prijs
  - €
 • Design
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
 • Model
  0
 • Type
  0

Zippo Replica 1935

4.5/5
(48 stemmen)

Wederom zijn er prachtige Replica™ Zippo's bij onze webshop te vinden, ditmaal van het jaar 1935. Met deze serie gaan we echt even helemaal terug in de tijd. Echt heel andere tijden natuurlijk, maar mooi om door middel van een retro Replica Zippo naar terug te kunnen kijken. Nou ja, het uiterlijk van deze retro 1935 Zippo aanstekers is natuurlijk hetzelfde. U krijgt werkelijk het gevoel de benzine aanstekers van die tijd in uw handen te hebben. De vormen zijn precies gelijk aan de storm aanstekers van het jaar 1935. De Zippo graveren was in die tijd ook al een zeer kunstzinnig iets. Prachtige gravures zoals bijvoorbeeld de welbekende Replica floral Zippo kwamen ook in die tijd al tot stand. En dat is slechts een onderdeel van wat dit product zo geweldig, zo origineel maakt. Door de jaren heen is het materiaal wat wordt gebruikt om de Zippo te maken uiteraard een heel stuk verbeterd. Echter is het principe van Zippo™ altijd gelijk gebleven; een degelijke benzine aansteker die tegen de wind bestand is en u levenslang kunt gebruiken.

Zippo aansteker is altijd makkelijk te vullen

Als u een Replica Zippo 1935 bestelt, krijgt u er een handleiding bij, waarin alles staat uitgelegd. U heeft alleen originele Zippo benzine nodig en u moet er ook voor zorgen dat er een vuursteentje is geplaatst. In de praktische handleiding kunt u alles lezen. Alle Zippo's die u bij ons koopt worden geleverd inclusief een volle rij met vuurstenen en Zippo watten die de benzine opnemen en vasthouden. De Zippo Replica wordt, net als elke andere benzine aansteker, geleverd zonder benzine. Dat houd in dat het product dus niet gevuld is en geen vlam zal geven tijdens het eerste gebruik. Het is daarom altijd aan te raden om de benzine mee te bestellen, zodat u de Zippo direct kunt gebruiken wanneer u deze ontvangt. Het bijvullen is erg makkelijk en kunt u vrijwel direct zelf. Verder onderhoud van een Zippo Replica is niet regelmatig nodig, maar pas na een langere tijd (aantal maanden) en ook dat is zeer simpel te noemen.

We zijn er dan ook heel blij mee u deze kopieën uit 1935 aan te kunnen bieden. Ze zijn stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit en kunnen dus tegen een stootje. De Zippo heeft zo zijn voordelen. Als u een Zippo zoals deze prachtige replica’s van het jaar 1935 koopt, heeft u een aansteker waar u uw leven lang plezier van kunt hebben. Ze zijn licht, heel fijn om te gebruiken en mooi om te bekijken. En dat is voor verzamelaars ook heel erg belangrijk. Verwen uzelf of een goede vriend(in) met één van deze exclusieve replica 1935 Zippo aanstekers, die u zeer goedkoop vindt in onze webwinkel. Dé expert van Nederland en België op het gebied van Zippo's. Bestel hem snel om er misschien morgen al met veel plezier gebruik van te kunnen maken, we versturen elke Zippo binnen één werkdag.

3 resultaten
Sorteren:
(1)
€ 46,95
Bestellen