100% echte Zippo's™

Filteren

 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Prijs
  - €
 • Design
  0
  0
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
 • Type
  0

Zippo Replica 1941

4.7/5
(54 stemmen)

De Zippo replica 1941 is een prachtige lijn waar we nog steeds erg blij mee zijn. Wij bieden u dit product dan ook met veel plezier en ook wel trots aan, puur omdat het een enorme nostalgische waarde heeft voor veel Zippo fans onder ons. Daarnaast zien deze Zippo's er gewoonweg ongelooflijk mooi uit. Dat komt vooral door de prachtige ronde hoeken die deze benzine aansteker heeft. U kunt zien dat de vorm van de enige echte Zippo aansteker door de jaren heen een beetje veranderd is. Maar dat doet niets af aan de kwaliteit, want die is zoals altijd zeer goed. De Replica™ 1941 collectie van Zippo is ook wel een aparte collectie, een serie die u moet aanspreken. Zo is de één groot fan van deze aanstekers, terwijl de andere liever gaat voor de 1935 collectie van Zippo, die ook weer net iets anders is vormgegeven dan de algemene Zippo's. Voor de echte fans van deze ontwerpen is de Replica 1941 Zippo echter een goede toevoeging aan de collectie, of gewoon als een prachtig en zeer luxe cadeau.

Replica 1941 Zippo’s van uitmuntende kwaliteit

Deze mooie replica 1941 Zippo benzine aanstekers liggen erg fijn in de hand en zijn daarnaast ook nog eens extra bijzonder. Dankzij het handige scharnier is de deksel makkelijk open en dicht te klikken. Heeft u het vuurtje niet meer nodig? Doe eenvoudigweg de deksel toe en het vuur zal doven. Maar door wind zal dat weer niet zo makkelijk gaan, ze noemen de Zippo dan ook vaak een benzine aansteker of storm aansteker, de naam zegt het eigenlijk al. Uiteraard komen deze klassieke Replica™ benzine aanstekers in hun originele doosje. In het doosje van iedere replica 1941 Zippo vindt u het product, de Zippo zelf, een handleiding en natuurlijk het echtheid document (te vinden achter de Zippo). In de handleiding kunt u lezen hoe u de benzine aansteker moet vullen en onderhouden. Dit hoeft u overigens niet bijzonder vaak te doen. Simpelweg een vuursteentje, benzine en eventueel watten, meer heeft u er niet voor nodig.

Hieronder vindt u meerdere varianten van de Replica 1941 Zippo. Van mooi brons gekleurd tot chroom gekleurd, voor iedere liefhebber van dit mooie en betrouwbare merk zit er wel iets tussen. Mooi om cadeau te doen als relatiegeschenk, of gewoon aan uzelf, want dat verdiend u soms vast wel. Voor een ongelooflijk goedkope prijs kunt u zo’n mooie replica van het jaar 1941 in huis halen. Geniet vooral van deze mooie Zippo™ aanstekers. Gebruik ze of zet ze bij uw verzameling, zolang u er maar op uw manier van gaat genieten, want dat is waar deze benzine aanstekers voor zijn worden.

7 resultaten
Sorteren:
(2)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen