100% echte Zippo's™

Filteren

 • Voorraad
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Prijs
  - €
 • Kleur (voorbeeld)
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Design
  0
  0
  0
 • Model
  0
  0
  0
  0
  0
 • Type
  0
  0
  0

Zippo Slim

4.4/5
(116 stemmen)

Bij ons vindt u ook modellen die in eerste instantie voor de dames zijn gemaakt, maar tegenwoordig zijn de Slim benzine aanstekers ook populair bij de heren onder ons. De Zippo Slim is een heel stuk smaller en dunner dan de reguliere Zippo’s maar weet het karakter van de stormaansteker goed te bewaren. Het is de meer elegante versie, voorzien van de meest prachtige gravures en te verkrijgen in meerdere mooie kleuren zoals onder andere chroom, brons en zwart. De kleuren spreken echt aan en zijn in het echt nog vele malen intenser dan u op de foto's terug kunt zien. Sommige Zippo Slim modellen zijn gepolijst, zoals bijvoorbeeld de Sapphire Zippo. Door de prachtige blauwe kleur valt deze benzine aansteker meteen op. Het model springt er dan ook echt uit. Andere modellen zijn weer geborsteld, waardoor het een minder glad uiterlijk krijgt. Een goed voorbeeld hiervan is de geborstelde chrome Zippo. De binnenkant is gelijk aan deze van een normale Zippo, net zoals de werking en het feit dat de vlam zelf werkt in een storm.

Elegante Zippo's voor dames (en ook heren)

Het is al snel duidelijk dat deze Zippo slim modellen elegantie en stijl uitstralen. En daardoor zijn ze dus perfect geschikt voor de dames en echte heren onder ons. Het minder robuuste uiterlijk wordt door de smallere vorm tot stand gebracht, maar ook door de mooie gravures en intense kleuren. We bieden u een erg ruim assortiment dat grotendeels direct leverbaar is en daarom hebben we een Zippo aansteker voor iedereen. Het maakt echt niet uit waar u van houdt en of u man of vrouw bent. Wij voorzien u van alle modellen, dat is ook waarom wij dé expert op het gebied van Zippo’s zijn. Neemt u maar gerust de tijd om even tussen alle Zippo Slim™ modellen te kijken alvorens u een keuze maakt. Van de prachtig gegraveerde Zippo Venetian tot de meer simpele maar niet minder elegante Zippo Black Ice™, bij onze online webwinkel zijn er meer dan genoeg modellen om een keuze uit te maken. Daarbij worden alle Slim Zippo's (en elke andere benzine aansteker op onze webshop) binnen één werkdag verstuurd.

Gravures of mooie kleuren?

Houdt u van prachtige gravures? Of valt u eerder op de intense kleuren op één van de vele modellen die u hieronder kunt vinden? Wat uw smaak ook is, u vindt hier ongetwijfeld het Zippo slim model die bij u zal passen. En net als de modellen voor de heren zijn ze zeer stevig en van uitermate hoge kwaliteit. Om de lage prijs hoeft u hen in ieder geval niet te laten liggen. Want zoals u van ons gewend bent is deze weer buitengewoon scherp. Bestellen gaat simpel en snel en voor u het weet heeft u de prachtige Zippo Slim™ die u bestelde in huis. Mooi om te verzamelen maar nog veel beter om te gebruiken. Na het aanschaffen van een Zippo aansteker hoeft u nooit een andere meer te halen. U zult snel merken dat het u zeer zal bevallen, vooral als u hem buiten gaat gebruiken met zeer sterke wind.

17 resultaten
Sorteren:
(0)
€ 33,95
Bestellen
(0)
€ 23,95
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 42,45
Bestellen
(0)
€ 25,45
Bestellen
(0)
€ 39,95
Bestellen
(0)
€ 51,95
Bestellen
(0)
€ 63,95
Bestellen
(0)
€ 79,95
Bestellen
(0)
€ 46,95
Bestellen
(0)
€ 42,45 € 39,45
Bestellen